Vengyang Huangwan Township: het verkennen van de hervorming van de hervorming en reproductie van landelijke revitalisering

上海419论坛

Vengyang Huangwan Township: het verkennen van de hervorming van de hervorming en reproductie van landelijke revitalisering

Op 28 juli 2021, Jiang JiG Ji dorp, Huangji Township, Fengyang County, Fengyang County, Fengyang County, provincie Anhui, Yin Lanchang, zei Yin Lanchang met een nieuw huis dat naar binnen verhuisde en met ons gezegd. "Het vorige oude huishuis is ongeveer 1 acre, nu het huis, de tuin beslaat een oppervlakte van 138 vierkante meter, de tweede verdieping heeft in totaal 178 vierkante meter, en het is helder en ruim. De deur is het asfalt Weg, de familie Subsidie, naast de school, gezondheidscentrum, plantaardige markt, cultureel plein … voorwaarden beter dan in de stad! "Jiang Zuncun Village Square kilometers, jurisdictie, 1451 huishoudens, 4,477 huishoudens, dit dorp is van Huaihe River Flood Area, vanwege de overstromingsbehoefte, is de infrastructuur in het dorp oud, het milieu van de mensen achter, de boeren hebben het ongemak en het leven, en de dorpelingen zijn terughoudend.

Sinds 2019 wordt Huaihe Township Immigration Project ge?mplementeerd in de rivier Huaihe. In april verkende Huang Wan Township het landelijke homestrooms vrijwillig betaald om mechanismen uit te sluiten.

In januari 2020 draait Huang Wan Township draait om de "drie gecombineerde twee-in-one-promotie", met Jiang Ji Village als pilot, door middel van vrijwillige uitbetaalde om te verlaten en vervanging, actief het eigendom van de behuizing, boerenrechten en homesteads . Gewichtsbehandeling, bevordering van plattelandsontwikkeling.

Huang Wan Township is voorbereid "Fengyang County Huang Wan Township Master Plan (2013-2030)" Huaihe River Floor Immigration Relocation Resettlement Planning Regulations "" Constructief gedetailleerd planning en architectonisch ontwerp ", Zet Jiang Ji Village Resettlement Point opgenomen in het planningsgebied, meer organisatorisch , het versterken van het front-end ontwerp, beide garanderen het volledige nut van het hulpprogramma en de veranderingen in de landelijke hulde omgeving, maar graven ook alle ruimte voor de toekomstige Jiang Zi Village Land Savings. Jiang Ji Village heeft de bijeenkomst van de dorpsraad, de dorpsgroepvergadering en de dorpsvertegenwoordigingsconferentie, volledig veeleisende dorpsbewoners, gehouden en de dorpsbewoners hebben overeengekomen om een ??betaalde uitgang te nemen en vervanging te nemen om migratie uit te voeren. Net als Yin Lanchang, zijn 367 van Jiang Zun-dorp vervangen in de immigratie om de homestead te vervangen, zich terug te trekken uit de mannelijke base hectare en immigranten om het land te verplaatsen en het land te gebruiken en ondergaan momenteel de goedkeuring en authenticatie van de homestead. "Onze familie 2 in 2005 ging naar Kunshan om te werken, en nu heeft hij zichzelf al gedaan en een kamer in Kunshan gekocht.

De landbouwgrond van de geboortestad wordt overgedragen aan familieleden. Elk jaar ga ik naar huis om mijn ouders te zien. Gewoon dit om het Homestead-beleid te verlaten, ik wil niet dat de homestead, concentreer op de ontwikkeling.

"Jiang Ji Village, dorpelingen, zomer, Guangsheng, is ook zeer tevreden met de uitgang van de homestead.

Er zijn 517 huishoudens die vrijwillig de woonbasis hebben teruggetrokken en het dorpscollectief krijgt een permanente stopzetting van de homestead-beloning in overeenstemming met de normen van 5.000 yuan per persoon. "Door vrijwillig af te sluiten en te vervangen op verschillende plaatsen, lost Jiang Ji Village ook de historische erfenis van ‘One House House’ ” Super Area ‘en individuele illegale bezettingswoningen.’ Jiang Ji Village Party Secretary Yin Yongzheng Onderzoek de voordelen van institutionele hervorming," Gecombineerd met landelijke governance, de milieu-sanering, Hong Kong-immigratie, verbetering van het inkomen van boeren, verbeteren de grootte van de landbouwproductie en het gebruik van het land, en bevordert ook de revitalisering van landelijke dorpen. "Jiang Ji Village heeft het gebruik van het gebruik doorgegeven Space Acres. Vervolgens zullen we de hectare landplan gebruiken in overeenstemming met de ‘een of vijf vier’ principes, 10% van de bouw van openbare ondersteuningsfaciliteiten en openbaredienstfaciliteiten, wordt 50% van de collectieve economische organisaties van het dorp gebruikt Ontwikkel de landbouwproductie, 40% bedoeld om te worden gebruikt in het volgende collectieve bedrijfsconstructiegrond, en wordt momenteel gebruikt in het openbare infrastructuurconstructie landoppervlakte hectare.

"De belangrijkste persoon die de leiding heeft over het Huangwan Party Committee is al een bamboe geworden in de toekomst van Jiang Ji Village (Jiang Zeming Ying Zhansong) (Editor: Liu Ying, Zhang Lei) Deel meer mensen om te zien.

Related Posts