Yunnan Ximeng: Strong Side Guide Commando heeft Mobile "Charging Treasure"

夜网

Yunnan Ximeng: Strong Side Guide Commando heeft Mobile "Charging Treasure"

Sterke Side Solid Defensie Tijdelijke Partijtak Leren. De Rocky Photography "We zijn gebaseerd op de daadwerkelijke boeken van elk segment, inclusief het aangewezen boek van Party History Education en" Party’s Construction Map "," Besluit "," Hoe de plicht van de Partij-leden "Political Life Series te vervullen.

"Saiping of the Sino-Class Town Organisation Committee, Sizhi County, zei dat het enerzijds de normale ontwikkeling van de partijgeschiedenis van de tijdelijke partijtak, aan de andere kant garandeert, laat iedereen de feestkennis leren kennen Standaardiseren de tijdelijke partijtak. Organiseer het leven. "We zullen ook in realtime opvolgen, duwen naar alle tijdelijke partijtakken en zorgen ervoor dat ze niet vallen. "Volgens rapporten heeft Xizhi County een stad, en 347 Strong Sideline Security Assault-teams in de County zullen een 24-uurs patrouille implementeren. De grens is diep en er is geen nieuwsbrief, en er is geen nieuwsbrief. Exchange leren in het grootste plezier van Assault-teams. "De tijdelijke partijtak speelt volledig de rol van het bestrijden van vesting aan onze sterke kant, en we versterken meestal de partijleden, het onderwijs en het management door de tijdelijke partijtak en vereisen tijdig om te leren tussen party-leden en ge?mplementeerd gerelateerd werk.

Jingchuan, de boete-ontwikkeling van de ontwikkeling en hervorming van Pu’er City, zei dat de tijdelijke partijtak ook alle partijleden opzet om goed verenigd te zijn, en beter de koperen wand van de grens aan de bronzen muur van de grens te leggen. Leren. Zhou Zhen, een medewerker van de sociale ontwikkeling van Pu’er City, vanwege de constructie van de tijdelijke partijtak, stuurden de Superiors de constructie- en feestgeschiedenisonderwijs van de partij.

"Onze patrouille kan deze boeken, tijdige informatie krijgen of de relevante theoretische kennis leren kennen, de andere patrouille kan ons sterk lichaam maken, leren ‘opladen’ kan het spirituele leven verrijken, echt ‘opladen’ is twee onjuist.

"Het is duidelijk dat Xizhi County in combinatie met praktisch is geweest, en zorgvuldig gebouwd de feestgebouw boekenplank in 7 townships (gemeenschappen) in de provincie, het configureren van partijboeken en verschillende soorten krachten om aan de behoeften van verschillende soorten kragen te configureren Leeftijden, verschillende beroepen. De "dorpscurse constructie" en het dorp van de rode cultuurpositie, het feestgebouwboekplank "er zijn" in combinatie met de werkelijke situatie, activiteiten uitvoeren, zoals "Party Building Lezen", zodat het feest is Bouwmetingen spelen een maximaal effect op de grens.

(Rock Sending Media Strong Media Center) (Editor: Mu Jingyu, Zhu Hongxia) Delen Laat meer mensen zien.

Related Posts

夜网

Xi Envia Carta de Felicitaes Ao Fórum Sul-Sul de Direitos Humanos 2021

Xi Envia Carta de Felicitaes Ao Fórum Sul-Sul de Direitos Humanos 2021
Beijing, 8dez (Xinhua) -. Opresidentechinês, XiJinping, enviouumacartadefelicitaesaoFórumSul-SuldeDireitosHumanos2021, ímbolodoprogressodacivilizaohumana, Xidissequecolocaropovonoprimeirolugaretomarcomometaodesejodapopulaoporumavidamelhoréaresponsabilidadedetodosospaííticoquerespeitaeprotegeosdireitoshumanos,