Shanghai Flower Lights Debuut in Taipei Light Festival

上海419论坛

Shanghai Flower Lights Debuut in Taipei Light Festival

Shanghai Launzi is erg zuigend en trok veel van Taipei-burgers om te kijken.

Wang Pingwen’s Daily online Taipei 17 februari (Reporter Wang Pingwang) 2019 Opening 16 Dag 16 Van de gemeentelijke regering van de Shanghai worden het ontwerp en de productie van het Shanghai-cultuur en het toeristische bureau in de avond onthuld in de avond van de "Shanghai Le Yingchun, het jaar van het varken", en het aantrekken van een groot aantal TaipeI-mensen om te kijken.

Taipei Light Festival nodigde Shanghai uit om vier opeenvolgende jaren aan Shanghai deel te nemen, en de mascotte "Lele" van het toeristische festival van Shanghai dit jaar zal dit jaar naar Taipei komen, met Taipei-burgers en toeristen om aan de sessie te voldoen. De hoofdlamp speciaal ontwierp speciaal een leuk grootschalig varken en toonde weergaven van het centrale gebouw van Shanghai, het wereldwijde financi?le centrum, het Jinmao-gebouw en Bund, warm welkom toeristen in Taipei en alle lagen van het leven in Shanghai en voelen de stijl van Shanghai. Het LED-scherm in de lampgroep scrollt om het Shanghai stedelijke culturele toeristische beeldpropaganda-film "Heart Shanghai" en "onze Shanghai" te spelen.

Volgens rapporten zijn deze prachtige lantaarns ontworpen en geproduceerd, en het hoofdlichaam is voltooid in Shanghai. Het algemene bloemlamp combineert traditionele bloemlichten en innovatieve technologie om de essentie van Shanghai-lantaarns te tonen. Taipei Tourism Communications Bureau Stel de "North Poort Tentoonstellingszone" in in de oorsprong van Taipei City in Taipei City, passeerde de Shanghai-culturele stijl via de songfilm en bouwde een brug voor de twee folk-uitwisselingen.

Miss Miss, Taipei, die naar de lamp kwam, zei dat het Shanghai Flower Light mooi is. Van de propaganda-film is het ook te zien dat Shanghai een heel mooie stad is, en de uitwisselingen aan beide zijden zijn erg zinvol, en Ze kunnen het wederzijdse begrip van beide zijden van de Straat verbeteren. De Shanghai Lantern van deze tentoonstelling wordt weergegeven vanaf de 16e tot het 24e Taipei Light Festival. (Editor: Yuan Wei (Intern), Liu Jie, Delen, Laat meer mensen zien.

Related Posts